Смачно, як у дитинстві: сирно-гарбузова запіканка

Згадайте смак домашнього затишку. Ця запіканка перенесе вас туди, де панували тепло і аромат випічки. Солодкий гарбуз і ніжний сир утворюють ідеальний дует для сімейних посиденьок, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

гарбузове пюре - 300 г.
кисломолочний сир - 250 г кисломолочного сиру.
яйця - 3 шт.
рисове борошно - 4 ст. л.
кукурудзяний крохмаль - 4 ст. л.
розпушувач - 1 ч. л.
ванільний цукор - 1 ч. л.
сіль - дрібка.
цедра апельсина.


Приготування

  1. У готовий гарбуз (не гарячий) додати одне яйце, 2 столові ложки крохмалю і стільки ж борошна(борошно можна брати звичайне), пів чайної ложки розпушувача, пробити все блендером до однорідності, додати трішки цедри апельсина, перемішати
  2. У другій ємності обʼєднати кисломолочний сир, два яйця, сіль, ванільний цукор, пів чайної ложки розпушувача, 2 столові ложки борошна і 2 столові ложки крохмалю, перебити блендером до однорідної маси
  3. У форму для запікання викласти по черзі обидві маси, паличкою намалювати візерунок. Випікати 40-45хв при 180*. Якщо полюбляєте щоб було солодко, можна добавити трішки цукру.

Також раніше ми писали Які банки з консервацією не можна перевертати: поради господиням