Колишнього нардепа з Дніпра Олійника звинуватили у просуванні кремлівських тез

Український політик та громадський діяч Дмитро Корчинський жорстко розкритикував колишнього нардепа, який відстоював у Верховній Раді інтереси олігарха Ігоря Коломойського, Святослава Олійника за просування кремлівських тез. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на сторінку громадського діяча у Facebook.

Приводом посту Дмитра Корчинського стала публікація Олійника у телеграм-каналі, яка містить відверті антиукраїнські висловлювання. До речі, на початку війни в Україні колишній нардеп втік за кордон.

Олійник текст

Корчинський приводить цей текст у своему пості.

Наштовхнувся на телеграм канал колишнього нардепа від коломойського — такого собі святослава олійника.
З початком повномасштабного вторгнення втік закордон. Співпрацює з ворогом. За завданням своїх московських кураторів намагається дискредитувати, як українську владу, так і патріотичну опозицію, тобто тих, хто домагається остаточної, безкомпромісної і повної перемоги над окупантами, - написав Корчинський.

Громадський діяч вважає, що неможна пропускати заяви з боку людини, яка відверто підтримує москву.

Олійник каже, що бажання перемоги у наших політиків «вызванно определенными психическими сложностями» й «нездоровыми политическими амбициями». Далі він повторює головну кремлівську тезу, яку ми неодноразово чули відколи склалися передумови для нашого контрнаступу: «необходимо как можно быстрее останавливать боевые действия и запускать процесс мирных переговоров, основанный на компромиссе и учете интересов всех сторон этого конфликта»,- цитує Олійника Корчинський.

пост Корчинського про екс-нардепа Олійника

Своє обурення громадський діяч пояснює тим, що до таких, як Олійник чомусь досі ставляться терпляче.

У мене тільки одне питання: чи ведеться вже розслідування по цьому святославу олійнику? Чи висунуто підозру у державній зраді? Чи арештоване майно і рахунки? - запитує Дмитро Корчинський

Раніше ми писали про те, що в Україні запрацював Єдиний реєстр осіб, зниклих безвісти внаслідок воєнних дій: як звернутися.