Коломойський став одним із лідерів УКРОПу, Корбан й Філатов увійшли до політради

Дніпровська команда залишається непохитною: Ігор Коломойський став одним із лідерів УКРОПу, а Геннадій Корбан і Борис Філатов увійшли до політради партії.

Епохальні рішення, які не залишають сумнівів у єдності та непохитності Дніпровської команди, ухвалили під час XI з’їзду «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» 25 листопада. На всеукраїнське зібрання до столиці прибули понад 400 делегатів. Серед учасників з’їзду також були народні депутати й представники посольств п’яти країн світу. Одним із питань порядку денного стало затвердження нового складу Політичної ради УКРОПу. До неї увійшли, зокрема, представники Дніпровської команди – керівник Дніпропетровської обласної організації УКРОПу Геннадій Корбан, мер Дніпра Борис Філатов і народний депутат Андрій Денисенко (Андрій Денисенко). Сьогодні ж, на своєму першому засіданні, політрада УКРОПу обрала Геннадія Корбана одним із членів Президії партії.

Під час з’їзду також стало відомо, що екс-очільник Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський увійшов до партії «УКРОП». Делегати з’їзду обрали його головою Комісії партійного контролю – постійного контрольно-ревізійного органу, який контролює та перевіряє дотримання вимог статуту, програмних документів, партійної дисципліни та етики членами партії, її статутними органами та керівництвом.

На непохитності Дніпровської команди неодноразово наголошували й раніше. Минулого тижня, в ході конференції обласної організації УКРОПу в Дніпрі, її очільник Геннадій Корбан підкреслив, що нікому не вдасться розірвати Дніпровську команду, яка захистила країну на початку російської агресії. Нині УКРОП очищується, і в лавах партії не залишається місця зрадникам і заколотникам. Особливо це відчутно в Дніпрі – серці «Українського – об’єднання патріотів». Так, раніше звільнений перший заступник міського голови Дніпра Дмитро Погребов намагався розколоти партію, безпідставно звинувативши колишніх однодумців у зраді інтересів УКРОПу, щоб заново розчистити собі дорогу до високих кабінетів. Тепер спекулювати на партійних ідеалах та прагненнях УКРОПу вже не вдасться.