Кому пощастило на рибалці. У Дніпрі рибак спіймав величезного товстолобика (фото)

На Дніпропетровщині рибалки активно хваляться в соцмережах своїми трофеями - від великих карасів до щук та товстолобика. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на телеграм-канал Рибалка у Дніпрі та області.

Рибалка Руслан опублікував фото з великою щукою. За його словами, рибу він витяг із Орелі. Вага щуки – понад два кілограми. Рибак запевняє, що повернув свій трофей у річку.

Любителька риболовлі Юлія також показала у соцмережі улов, якому можна позаздрити, – великого ляща. На фото видно, що завдовжки риба понад 40 см.

Карася вагою 720 грамів упіймала на вудку з поплавком дружина одного з рибалок, про що чоловік із задоволенням повідомив у рибальському чаті. За його словами, родина рибалила у Дніпрі на косі житлового масиву Червоний камінь.

Особливо щасливий рибалка опублікував фото свого майже дев'ятилограмового трофея, яким виявився товстолобик. Чоловік каже, що полював на щуку, але спіймав зовсім іншу рибу. Він рибалив у Дніпрі на Самарі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині жінка на риболовлі встановила рекорд, якому позаздрять досвідчені рибалки.