Кому пощастило на рибалці. У Дніпрі рибак спіймав величезного товстолобика (фото)

На Дніпропетровщині рибалки активно хваляться в соцмережах своїми трофеями - від великих карасів до щук та товстолобика. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на телеграм-канал Рибалка у Дніпрі та області.

Рибалка Руслан опублікував фото з великою щукою. За його словами, рибу він витяг із Орелі. Вага щуки – понад два кілограми. Рибак запевняє, що повернув свій трофей у річку.

рибалка у Днепропетровскій області

Любителька риболовлі Юлія також показала у соцмережі улов, якому можна позаздрити, – великого ляща. На фото видно, що завдовжки риба понад 40 см.

рибалка у Днепропетровскій областірыбалка Днепропетровская область5

Карася вагою 720 грамів упіймала на вудку з поплавком дружина одного з рибалок, про що чоловік із задоволенням повідомив у рибальському чаті. За його словами, родина рибалила у Дніпрі на косі житлового масиву Червоний камінь.

рибалка у Днепропетровскій області

Особливо щасливий рибалка опублікував фото свого майже дев'ятилограмового трофея, яким виявився товстолобик. Чоловік каже, що полював на щуку, але спіймав зовсім іншу рибу. Він рибалив у Дніпрі на Самарі.

рибалка у Днепропетровскій області

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині жінка на риболовлі встановила рекорд, якому позаздрять досвідчені рибалки.