Консервований салат з рисом: взимку піде на "ура"

Літо - традиційна пора консервування в багатьох українських домогосподарствах. При цьому українці закочують в банки не тільки "традиційні" томати та огірки, а й різноманітні салати. Однією з таких смачних страв є консервований салат з рисом та овочами, який взимку піде просто на "ура". Рецептом салату поділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти салату з рисом та овочами:

  • 800 г очищених перців
  • 400 г очищених кабачків
  • 800 г очищених помідорів
  • 1 ст. рису
  • 5 штук. лаврового листа
  • 1 ст. рафінованої рослинної олії
  • 50 г оцту 9%-го
  • 100 г цукру
  • 1 ст. л. солі 

Приготування салату:

Нарізати перці та кабачки соломкою, помідори нарізати кубиками. У велику каструлю викласти овочі, рис та інші інгредієнти (крім оцту), перемішати і довести до кипіння. Варити на повільному вогні 30 хвилин, періодично помішуючи. За 3 хвилини до закінчення варіння додати оцет. Гарячий салат розкласти по банках і закатати.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати холодний суп за 15 хвилин.