Костя-медик. Дніпрянин кинув медичну практику у Чехії й вже рік боронить Україну

Боєць Окремої бригади територіальної оборони Дніпра Костянтин вже рік знаходиться на так званому нулі. Для того, щоб боронити Батьківщину він повернувся до України з Чехії, де у нього була приватна медична практика у Празі. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Тепер для наших захисників він "Костя-медик", який на старенькому авто вивозить поранених. Неодноразово Костянтин потрапляв під танкові та мінометні обстріли.

До початку повномасштабної російської агресії у Костянтина була приватна медична практика у столиці Чехії, Празі. Працювати лікарем у Європі важко, бо треба пройти довгий шлях з підтвердження диплому, треба довести, свій фах. Костянтин зробив це. Але 24.02.2022 зрозумів, що не може залишатися у комфортному мирному житті. Він вже рік на нулі у складі нашої Окрема бригада територіальної оборони м. Дніпро. Для бійців він “Костя-медик”. Його транспорт тут - це стара “буханка”, на якій виїжджає на нуль і на який вивіз понад три десятки поранених побратимів. З цією машиною пережив мінометні і танкові обстріли. Каже, найстрашніше було, коли танковий снаряд розірвався зовсім поряд, у лічених метрах, і лише якимось дивом сам залишився живим. Втім про свій вибір не шкодує і каже, що служба в ТрО виявилася найважливішою роботою у житті, - йдеться у повідомленні бригади.

Нагадаємо, раніше ми писали, що стоматолог з Дніпра лікує зуби бійцям на передовій.