Котлети "Пташине молоко". Хрусткі, смачні, ніжні та соковиті, ви такі ще не пробували

Котлети "Пташине молоко". Це дуже смачні та совокиті котлети: зовні хрусткий кляр, а всередині ніжна начинка. Як приготувати страву, розповість Дніпровська порадниця.

Інгедієнти

фарш (свинина + яловичина, але підійде і курячий): 500 г.
цибуля ріпчаста: 1 шт.
білий хліб, замочений у молоці
сіль перець за смаком

Для начинки:

твердий сир: 100 г.
яйця варені: 2 шт.
вершкове масло: 100 г.

Для кляру:


яйця: 2 шт.
майонез: 100 р.
сода (на кінчику ножа)
борошно: 0,5 склянки або трохи більше (тісто має бути як на оладки)

 Приготування:

У фарш додати подрібнену цибулю та хліб, замочений у молоці. Посолити, поперчити та добре вимішати.
Для начинки натерти на тертці яйця та сир.
Приготувати кляр: збити яйця з майонезом, додати соду, муку|борошно| і добре перемішати до однорідної маси.
З фаршу зробити коржик, викласти начинку.
Зверху покласти шматочок вершкового масла.
Сформувати котлету.
Вмочити котлети в кляр і обсмажити на олії на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.

котлета

Нагадаємо, раніше ми писали

Рецепт за 5 хвилин. Смачна та корисна закуска з буряка, як у китайському ресторані