Краще, ніж піца. Просто натираю 2 кабачки: апетитна та ситна страва на вечерю

Якщо хочеться чогось незвичайного в літній сезон, радимо спробувати приготувати ось цю смачну та просту страву. Ви будете здивовані – це дивовижна соковита та повітряна піца. А її основний інгредієнт - це кабачок, передає Дніпровська панорама.

Складові

кабачки - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - шт.;
морква - шт.;
перець болгарський - шт.;
часник - 3 зубчики;
яйця - 3 шт.;
молоко - 250 мл;
борошно - 200 г;
розпушувач - ст. л.;
сир - 150 г;
сіль - ½ ч. л.

Приготування

Подрібнюємо кабачки, на великих зубчиках тертки. Солимо кабачкову масу та залишаємо на 10 хвилин. У цей час нарізаємо півкільцями цибулю.

У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю 3-5 хвилин до м'якості. Натираємо на великій тертці очищену моркву. Викладаємо моркву до цибулі, обсмажуємо кілька хвилин. Пропускаємо через прес зубчики часнику, викладаємо до цибулі та моркви.

Перець очищаємо від насіння, нарізаємо дрібним кубиком. Викладаємо до овочевої обсмаженої суміші, готуємо 3-5 хвилин.

піца з кабачків

У миску розбиваємо яйця, солимо і збиваємо віночком. У яєчну суміш виливаємо молоко, просіюємо борошно та розпушувач, замішуємо тісто.

Позбавляємо кабачкову масу зайвої рідини, змішуємо в чистій тарі з обсмаженими овочами. Вливаємо в овочеву масу тісто, перемішуємо. Застилаємо лист пергаментом, викладаємо тісто з овочами на поверхню. Вирівнюємо тісто по дну за допомогою лопатки.

піца з кабачків

Подрібнюємо на дрібній тертці сир, посипаємо верхівку піци. Випікаємо страву при 180 градусах у духовці півгодини.

Виходить піца без додавання ковбаси. При цьому, страва ароматна і апетитна, ситна і смачна.

піца з кабачків

Нагадаємо, раніше ми писали

Мариновані огірочки з кетчупом. З кожним роком закриваю все більше і більше