Квас та кефір у окрошку не додаю. Готую набагато простіше, а виходить смачніше

У кожній родині є свої традиційні рецепти приготування найсмачнішої окрошки, де є секретики. Дніпровська панорама розповість один із варіантів приготування окрошки, спробуйте приготувати та розкажіть, як вам ця страва.

Інгредієнти для окрошки:

картопля - 2 шт.;
огірок - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - ¼ шт.;
варена ковбаса - 300 г;
яйця відварені - 4 шт.;
майонез - ст. л.;
вода - 1500 мл;
оцет - ½ ст. л.;
сіль - щіпка.

окрошка

Приготування окрошки:

Картоплю треба відварити до готовності, у мундирі. Поки картопля вариться, можна нарізати маленьким кубиком огірки, ковбасу та чверть цибулини.

Картоплю очищаємо від шкірки та нарізаємо аналогічно невеликим кубиком. Змішуємо інгредієнти в одній тарі, заправляємо майонезом, солимо.

Виливаємо в окрошку воду та оцет, ретельно перемішуємо.

Залишається лише прибрати окрошку в холодильник на пару годин для охолодження страви. В окрошку також можна нашаткувати зелену цибулю: кріп і петрушку.

Нагадаємо, раніше ми писали

Як приготувати курку з присмаком Китаю. Швидкий рецепт