Квас та кефір у окрошку не додаю. Готую набагато простіше, а виходить смачніше
У кожній родині є свої традиційні рецепти приготування найсмачнішої окрошки, де є секретики. Дніпровська панорама розповість один із варіантів приготування окрошки, спробуйте приготувати та розкажіть, як вам ця страва.
Інгредієнти для окрошки:
картопля - 2 шт.;
огірок - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - ¼ шт.;
варена ковбаса - 300 г;
яйця відварені - 4 шт.;
майонез - ст. л.;
вода - 1500 мл;
оцет - ½ ст. л.;
сіль - щіпка.
Приготування окрошки:
Картоплю треба відварити до готовності, у мундирі. Поки картопля вариться, можна нарізати маленьким кубиком огірки, ковбасу та чверть цибулини.
Картоплю очищаємо від шкірки та нарізаємо аналогічно невеликим кубиком. Змішуємо інгредієнти в одній тарі, заправляємо майонезом, солимо.
Виливаємо в окрошку воду та оцет, ретельно перемішуємо.
Залишається лише прибрати окрошку в холодильник на пару годин для охолодження страви. В окрошку також можна нашаткувати зелену цибулю: кріп і петрушку.
Нагадаємо, раніше ми писали
Як приготувати курку з присмаком Китаю. Швидкий рецепт