Легка та пряна. Рецепт закуски з помідорів
Коли, як не у серпні готувати щось смачненьке із соковитих, стиглих помідорів. Рецептом запашної та свіжої закуски з томатів ділиться Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
Пучок кропу.
3 зубчики часнику.
0,5 ч .л. солі.
0,5 ч. л. цукру.
0,5 ч. л. чорного перцю.
Базилік - 0,5 ч. л.
Чебрець.
Яблучний оцет.
Приготування:
У чашу блендера відправляємо кріп із часником, сіль, перець, цукор і чебрець. Усе подрібнюємо. Хрестиком надрізаємо помідори і начиняємо нашою заправкою. У кожен помідор додаємо по кілька крапель яблучного оцту. Потім відправляємо в холодильник на 4 години.
Головне - витримати цей час, бо від пахощів ви захочете з'їсти ці томати відразу ж.
Також раніше ми писали Борщ у банці. Швидко та смачно не лише родині, а й бійцям на фронті