Легка та пряна. Рецепт закуски з помідорів

Коли, як не у серпні готувати щось смачненьке із соковитих, стиглих помідорів. Рецептом запашної та свіжої закуски з томатів ділиться Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Пучок кропу.

3 зубчики часнику.

0,5 ч .л. солі.

0,5 ч. л. цукру.

 0,5 ч. л. чорного перцю.


Базилік - 0,5 ч. л.

Чебрець.

Яблучний оцет.

Приготування:

У чашу блендера відправляємо кріп із часником, сіль, перець, цукор і чебрець. Усе подрібнюємо. Хрестиком надрізаємо помідори і начиняємо нашою заправкою. У кожен помідор додаємо по кілька крапель яблучного оцту. Потім відправляємо в холодильник на 4 години.

Головне - витримати цей час, бо від пахощів ви захочете з'їсти ці томати відразу ж.

Також раніше ми писали Борщ у банці. Швидко та смачно не лише родині, а й бійцям на фронті