Легкий кабачковий торт: простий рецепт для всієї родини

Цього літа головна зірка вашого столу — неймовірно ніжний та соковитий кабачковий торт, який готується простіше, ніж здається, а смакує неперевершено. Це ідеальне рішення для легкого обіду чи вечері, або ж як оригінальна закуска для будь-якого застілля. Завдяки поєднанню свіжих кабачків, ароматного часнику, кропу та соковитих помідорів, кожен шматочок цього торту просто тане в роті, залишаючи по собі незабутній смак літа, повідомляє Дніпровська порадниця. 

Інгредієнти

кабачки - 2 середні
яйця - 3 шт.
борошно - 5 ст. л. 
сіль - за смаком
часник - за смаком
майонез (сметана)
кріп
помідори - 4 шт.


Приготування

  1. Кабачки натерти на велику тертку, посолити і залишити на 10 хв, після чого злити весь сік що утворився. Додати яйця, сіль (за смаком), борошно і замісити тісто. 
  2. На розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії викладати по 2-3 ст. л. тіста. Смажити на малому вогні до золотистого кольору з обох боків.
  3. Готові млинчики охолодити і змастити соусом: часник+ майонез (сметана)+кріп, між перемащеними млинцями викладаємо помідори порізані слайсами.

Також раніше ми писали Мариновані малосольні огірочки. Додайте лише один інгредієнт і вони будуть хрусткі