Ліниві пиріжки без дріжджів: економія часу та максимум смаку
Втомилися від довгого приготування випічки? Цей рецепт лінивих пиріжків без дріжджів стане вашим рятівником. Завдяки простим інгредієнтам та швидкому способу приготування ви зможете насолодитися апетитними та ситними пиріжками за лічені хвилини. Смачні та рум'яні пиріжки з ароматною начинкою з фаршу, цибулі та зелені – ідеальна страва для обіду, вечері або перекусу. Секрет успіху – просте тісто на кефірі з розпушувачем, яке не потребує підйому, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Яйце - 1 шт.
Сіль - 1 ч. л.
Цукор - 1 ст. л.
Кефір - 1 склянка.
Вершкове масло - 2 ст. л.
Борошно - 2 - 2.5 склянки.
Розпушувач тіста - 1 ч. л.
Фарш - на свій смак і бажання.
Цибуля - 1 шт.
Зелень - за смаком.
Спеції - за смаком.
Приготування
З'єднати всі інгредієнти, замісити тісто, накрити рушником, доки готуємо начинку.
Розділити на 10 різних частин, викласти начинку, сформувати пиріжки, смажити на розігрітій олії з двох сторін до рум'яності.
Також раніше ми писали Тропічна насолода: кокосові сирники для ласунів (відеорецепт)