Майже добу у Дніпрі шукали зниклого 9-річного хлопчика: у дитини переохоложення

Хлопчика шукали майже добу та знайшли біля водоймища в очереті. Його одразу з переохолодженням забрала швидка, повідомляє Дніпровська панорама.

Нагадаємо, у Дніпрі 9-річний Іван Преображенський, який має інвалідність, вдень 7 квітня. Близько 14:30 хлопець вийшов з місця мешкання в Амур-Нижньодніпровському районі міста та до теперішнього часу не повернувся.

На розшук 9-річного хлопчика був зорієнтований весь особовий склад поліції Дніпра - залучено близько 100 правоохоронців, працівники аеророзвідки, кінологи, волонтери, 50 курсантів університету внутрішніх справ, патрулі УПП та працівники ДСНС.

Відповідні орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою хлопчика було розіслано до всіх територіальних підрозділів поліції області. Через соціальні мережі в Інтернеті проінформовано громадськість. Поліцейські відпрацьовували відео з камер спостереження та перевіряли усі можливі місця, де може бути зникла дитина. Пошуки тривали майже добу.

Працівники відділу аеропідтрики за допомогу квадрокоптера оглядали територію, щоб не пропустити жодну ділянку. Поліцейські відпрацювали відео з камер спостереження та перевірили усі можливі місця, куди могла піти дитина. Завдяки всім проведеним заходам та залученню великої кількості людей, Івана вдалося розшукати.
Дякуємо всім, хто долучився до пошуків дитини. Завдяки всім вашим зусиллям дитина не стала жертвою злочину або нещасного випадку. Живим та здоровим хлопчика повернули батькам, - повідомили у поліції.

Раніше ми писали: У Дніпрі комунальники очистили 24 засмічення та усунули 18 пошкоджень. Оперативка на 6 годину ранку