Маленький син буде бачити батька лише на фото. Артем з Дніпропетровщини до останнього боронив рідну землю від ворога

Відійшов у вічність солдат ЗСУ Попруга Артем Володимирович. Йому було лише 25 років. Артем гідно і до останнього боронив рідну землю від ворога, передає Дніпровська панорама

Артем був мобілізований до лав ЗСУ 26 вересня 2022 року, перебував на посаді кулеметника одного з підрозділів Збройних сил України. Вірний військовій присязі, Артем Попруга загинув 13 червня 2023 року поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Артем Попруга народився 25 квітня 1998 року. У 2019 році закінчив Кам'янський енергетичний фаховий коледж. Після його закінчення працював на ДКХЗ. Восени 2022 року, підписавши контракт, став до лав Збройних Сил України та брав участь у бойових діях із забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі і стримування збройної агресії.

У нього залишилися дружина, маленький син, мати та брат.

Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Прощання з Артемом відбудеться завтра, 15 липня, у рідних Криничках. Поховають Героя на центральному кладовищі смт Кринички.

Редакція сайту Дніпровська панорама вислює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Непоправна втрата. Раптово пішов з життя капелан Дніпровської зенітної ракетної бригади