У Дніпрі ДСНС провела пізнавальну лекцію для дітей про мінну та протипожежну безпеку (Фото)

У п'ятницю, 14 липня, чергова по місту директор департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Дар'я Біла перевірила, як працюють літні майданчики для дніпрян та діток ВПО на базах закладів позашкільної освіти. На ж/м Перемога на літньому майданчику "Міського палацу дітей та юнацтва" спіробітники ДСНС провели пізнавальну лекцію про мінну та протипожежну безпеку для дітей. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

ДСНС та діти

Цьогоріч відкрили 22 літніх майданчиків у різних локаціях Дніпра. Один з таких працює на Перемозі у "Міському палаці дітей та юнацтва". Це майданчик денного перебування, в якому діти займаються щодня за спеціальною програмою. Зокрема це майстер-класи, творчі заняття, квести, естафети та конкурси, спортивні заходи, екскурсії тощо.

ДСНС ДніпроДСНС Дніпро

14 липня співробітники Дніпровського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області провели пізнавальну лекцію про мінну та протипожежну безпеку для вихованців літнього майданчика у Палаці. Молоде покоління змогло дізнатися більше про професію рятувальника, а також змогло спробувати себе в ролі рятувальника на водно-спортивній базі.

Евгенія Кремінна

"Сьогодні в нас закриття третьої зміни літнього майданчика у Палаці, ми запросили представників ДСНС для проведення пізнавально-розвиваючої бесіди для наших вихованців. На жаль, наші дітки живуть в умовах повномасштабної війни і нашою метою є саме виховувати свідоме покоління, яке зможе захистити себе та своїх близьких. Тому ми проводимо, такі розвиваючі лекції запрошуючи різних гостей, як ДСНС до нашого палацу.

Тут сьогодні рятувальники розказують лекцію про протипожежну безпеку, дітки мають змогу сфотографуватися, пощупати пожежну машину, можуть попрацювати з пожежним краном та спробувати себе в ролі рятувальників, а також навчають мінній безпеці" - розповіла заступник директора Комунального позашкільного навчального закладу "Міський палац дітей та юнацтва" Дніпровської міської ради Евгенія Кремена.

Пожежники ДніпроДСНС діти Дніпро

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що, у Дніпрі перевірили укриття в школі №107.