Малосольні огірки за лічені години: ось що додати при приготуванні
Завдяки несподіваному інгредієнту та простому способу приготування, вже за 6-10 годин ви зможете насолоджуватися ідеальною закускою – хрумкою, ароматною та освіжаючою, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
огірки — 10 шт. (600–700 г)
лимон — 3 кільця
часник — 4 зубчики
кріп (зонтик) — 3 шт
гірчичне насіння — 1 ч. л.
сіль — 1,5 ст. л.
кип’яток — 50 мл
мінеральна вода (негазована або слабогазована) — 500 мл
Приготування
- Огірки добре помити, за бажанням обрізати кінчики. Викласти у банку або контейнер разом з лимоном, часником, кропом і гірчицею.
- Розчинити сіль у 50 мл кип’ятку, потім додати мінеральну воду. Залити огірки розсолом, накрити кришкою. Залишити за кімнатної температури на 6–10 годин або поставити в холодильник на ніч.
Також раніше ми писали Закуска з печених перців: смачно, швидко та яскраво