Мариновані помідори: швидко, просто, неймовірно смачно

Хто не любить мариновані помідори? Це ж справжня класика літа, джерело вітамінів та просто неймовірно смачна закуска. Сьогодні Дніпровська порадниця поділиться з вами простим рецептом, завдяки якому ви зможете приготувати цю страву за лічені хвилини.

Інгредієнти

Будь-які помідори (краще чері) - 300 г.
Червона або звичайна цибуля - 1 шт.
Зелень - 20-30 г (петрушка, кріп, зелена цибуля).

Для маринаду


Сіль - 1/2 ч. л.
Чорний перець - 1/2 ч. л.
Прованські трави - 1/2 ст. ложки.
Рослинна олія - 1/2 ст. ложки.
Яблучний оцет - 1,5 ст. л.
Часник - 2 - 3 зубчики.

Приготування

  1. Порізати великі помідори на 4-5 частин, помідорки черрі навпіл. Цибулю нарізати півкільцями. Дрібно порубати зелень. Всі інгредієнти для маринаду змішати і додати до помідорів із цибулею та зеленню.
  2. Закрити контейнер кришкою. Треба добре потрясти і відправити в холодильник. Через пару годин дістати, і насолодитися ароматними та дуже смачними помідорками.

Також раніше ми писали Дієтологи розповіли, яка смородина корисніша - чорна чи червона