Міська програма соцзахисту. Хто у Дніпрі отримує безкоштовні гарячі обіди

У Дніпрі безкоштовно годують літніх містян, людей з інвалідністю та тих, які перебувають у складних життєвих обставинах. Це передбачено міською комплексною програмою соцзахисту. Як стати її учасником, розповідає Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV.

Підопічних Дніпровського міського територіального центру пригощають безкоштовними гарячими обідами. А людям із вадами руху їжу везуть прямо додому. 

Підопічні Шевченківського відділення терцентру не сумніваються, що життя триває. Одна група долає кілометри скандинавського ходою. Решта виконують фізичні вправи у приміщенні. Сидіти сиднєм тут не дадуть і на уроках бісероплетіння. То не тільки творчість і дрібна моторика, а й справжнє заспокійливе.

А обід для активних підопічних Шевченківського відділу терцентру – за розкладом. Безкоштовне харчування і денне перебування у територіальних центрах Дніпра передбачене міською комплексною соціальною програмою. 

Відділення терцентру працюють у кожному районі Дніпра. Аби отримати соціальну послугу від міської влади, потрібно звертатись до управління соціального захисту за місцем проживання.

Детальніше - у сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі за заявками громадян почистили від сміття берег річки у районі Фестивального причалу.