Місячний календар стрижок на квітень 2023 року: коли краще стригти і фарбувати волосся

Коли фарбувати волосся, коли стригтися, а коли краще цього не робити – згідно з місячним календарем стрижок на квітень 2023 року, повідомляє Дніпровська панорама.

Коли стригти волосся

1-4, 7-9, 11, 13-19, 25-30 квітня 2023 року – сприятливі дні для стрижки волосся. Згідно з місячним календарем на квітень 2023, саме в ці дати варто ходити в салон або додому до перукаря, якщо твоя мета - підрівняти кінчики, вкоротити локони або кардинально змінити зачіску. Результат перевершить усі твої очікування! До речі, похід до перукаря в ці дати, якщо вірити місячному календарю стрижок на квітень 2023 року, позитивно вплине не тільки на стан волосся, а й на твій фінансовий стан. Локони наситяться енергією та силою, а в тебе відкриються нові потоки грошового успіху.

Коли не варто стригти волосся

5, 10, 20, 21, 24 квітня 2023 року – несприятливі дні для стрижки волосся. Якщо вірити місячному календарю на квітень 2023 року, похід до перукаря в ці дати не принесе користі волоссю. Є можливість «напоротися» на майстра-любителя, який лише одним рухом може зіпсувати твою шевелюру. Звичайно, може статися так, що для походу до перукаря тобі підійдуть лише ці дати. Не біда! Щоб уникнути неприємностей, тобі потрібно прискіпливо поставитися до вибору майстра та контролювати процес «від і до». Найменш небезпечні дні, згідно з місячним календарем стрижок на квітень 2023, – 20 квітня.

Коли краще фарбувати волосся

2, 6, 9, 12-15, 18, 26-29 квітня 2023 року – сприятливі дні для фарбування волосся. Давно мріяла кардинально змінити імідж? Чи хотіла пофарбувати волосся в незвичайний колір? Уперед! У ці дати результат походу до перукаря перевершить усі очікування. Кольори ляжуть рівно, фарба не нашкодить волоссю, а тільки зробить його шовковистим і блискучим. Кайф! Зазначимо, що в нашому списку є особлива дата, яка має величезну енергетичну силу, – 7 квітня. Зважившись на зміну іміджу в цей день, ти не лише «прокачаєш» свій зовнішній вигляд, а й привернеш увагу Купідона. Нова зачіска подарує тобі впевненість у собі, що неможливо буде не помітити.

Коли не варто змінювати колір свого волосся

5, 10, 20, 21, 24 квітня 2023 року – несприятливі дні для фарбування волосся. Якщо зважишся на зміну іміджу в ці дати, висока ймовірність «спалити» локони або отримати в результаті «плямистий» відтінок. Хочеш уникнути неприємностей? Краще вибери для походу до перукаря більш відповідну дату.

Нагадаємо, раніше ми писали: П'ять фраз, які потрібно говоритм дитині. А від яких слів краще відмовитися