На Дніпропетровщині автівка вилетіла з дороги в річку: водій не зміг випливти та загинув

В ніч з 14 на 15 квітня у Синельниківському районі Дніпропетровської області легковий автомобіль злетів з дороги та впав у річку Вовча. Водій самостійно вибрався з автомобіля, почав плити до берега та зник під водою. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу ДСНС Дніпропетровщини.

Трагічна подія трапилась пізно ввечері 14 квітня. О 23:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від співробітників Нацполіції про те, що в селі Вовчанське Синельниківського району легковий автомобіль злетів з дороги та впав у річку Вовча. Водій не зміг випливти та загинув.

По прибуттю до місця події співробітники ДСНС попередньо встановили, що під час руху по автошляху водій легкового автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням та з’їхав у річку. Авітвка знаходилася на відстані 30 метрів від берега на глибині трьох метрів.

Тіло водія було виявлено на поверхні води в 10 метрах від берега. Рятувальники разом з поліцейськими власноруч доправили до берега загиблого чоловіка, 1959 року народження. Тепер все обставини події будуть встановлювати правоохоронні органи.