На Дніпропетровщині молоді дівчата ображали пораненого військового, а тепер бояться "проблем" (відео, фото)

У ніч з 26 на 27 серпня під час комендантського часу у Кам'янському стався конфлікт. Дві молоді особи жіночої статі в стані алкогольного сп'янінння голосно з’ясовували стосунки. На прохання мешканців будинку поводитись тихіше, не реагували. Тоді військовий, який проходив реабілітацію після тяжкого поранення, вирішив втрутитись і вийшов до них, пише Дніпровська панорама.

Як пояснив військовий, близько 01:30 ночі він вийшов на вулицю через галас. У той момент перед будинком у комендантську годину сиділи дві дівчини. Вони вживали алкоголь, і військовий зробив їм зауваження.

Дівчата у відповідь почали лаятися, принижувати чоловіка. Одна з дівчат почала голосно принижувати військового через його фізичну ваду. Адже чоловік був із паличкою.

Якийсь х***вий ти віськовий. Ти х***во захишаєш нашу країну…А ну, побіжи за нами, можеш побігти? Якось ти х***во рухаєшся. Поки ти добіжиш, я вже в Києві буду, - вигукувала дівчина.

ЗМІ повідомляють, що правоохоронці встановили особи дівчат. Відносно старшої 19-річної склали протокол по ст. 173 КУ про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Інша 17-річна дівчина після розповсюдження відео виїхала з міста, однак її також притягнуть до відповідальності.

Крім того, після публікації відео військовому почали надходити повідомлення з різних акаунтів, що “йому місце в пакеті, а не в нашому місті”. Також з невідомого акаунта військовому написали, щоб той забрав заяву з поліції, бо “дівчатам проблеми не потрібні”.

військового образили

Прикро, що такий випадок стався напередодні Дня пам'яті тих, хто загинув, захищаючи свободу та незалежність Батьківщини (29 серпня).

Нагадаємо, раніше ми писали: Серце мало не вистрибнуло. У Дніпрі діти кидають петарди