На Дніпропетровщині під час купання у Дніпрі загинула 15-річна дівчина

У Кам'янському 15-річна дівчина загинула під час купання у річці Дніпро. Трагедія сталася у вівторок, 20 червня. Тіло підлітка знайшли на глибині п'яти метрів. Про це повідомляє Дніпровська панороама.  

20-го червня о 18:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час купання в річці Дніпро поблизу вулиці Набережна Заводського району міста Кам’янське, дівчина пірнула у воду та зникла з поля зору.  

До місця події направлено рятувальників міста Кам’янське та відділення водолазів-рятувальників міста Дніпро, - йдеться у повідомленні ДСНС у Дніпропетровській області.

Рятівники обстежили акваторію річки Дніпро. Тіло дівчини було виявлено на глибині п’ять метрів та на відстані 15 метрів від берега.  

Рятувальники-водолази за допомогою водолазно-рятувального обладнання доправили тіло дівчини 2008 року народження до берега та передали працівникам Національної поліції. 

До місця події залучено 11 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, - додають у ДСНС.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі змія приповзла на ґанок під'їзду житлової багатоповерхівки.