На Дніпропетровщині попрощалися з бійцем Нацгвардії, який загинув на Луганщині

У місті Новомосковськ Новомосковського района вшанували пам’ять та провели в останню путь воіна-героя, Захисника України Рустама Абдурахманова, поввдомляє Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення голови Новомосковської РВА Ігоря Гуртового.

Солдат НГУ, Абдурахманов Рустам Мамазулунович, 1983 р.н, загинув в бою з рашистськими загарбниками 21.06.2023 року поблизу н.п. Кремінна Сєвєродонецького району Луганськоі області виявивши стійкість, мужність і героїзм.
До останнього подиху був вірним присязі та українському народу.
Рустам був справжнім патріотом України, мужнім воїном і вірним побратимом, з перших днів повномасштабноі агресії рашистів стояв на захисті української землі, а ще - люблячим чоловіком, хорошим і вірним другом, порядною людиною, здатною завжди прийти на допомогу.
Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю воіна - героя та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Захисника України.
Вічні йому Слава і Шана! - йдеться в повідомленні.

У воіна - героя залишилась дружина та донька.

Героі не вмирають, вони уходять на Небеса , щоби ми ходили по своїй землі. Тож пам’ятаємо про це.
Вічна Пам‘ять і вічна Слава всім полеглим за Україну!
Пам‘ятаємо кожну хвилину , кому ми завдячуємо за своє життя і свободу, - додав керівник.

загинув боєць

загинув боєць

Нагадаємо, раніше ми писали: Дружина і мати не дочекалися захисника. На Луганщині загинув солдат Микола Брус з Дніпропетровщини