На Дніпропетровщині повністю відновили електропостачання Павлограду після ракетної атаки у ніч на 1 травня

Павлоградцям повністю відновили електропостачання після масованої ракетної атаки у ніч із 30 квітня на 1 травня, коли було пошкоджено електромережі, через що значна частина споживачів у Павлограді була знеструмлена, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення компанії "ЦЕК".

Раді повідомити, що завдяки спільним зусиллям енергетиків власника мереж, Павлоградських РЕМ ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» та всіх учасників відновлювальних робіт електропостачання нарешті відновлено, — повідомили в компанії ЦЕК.

Раніше в етері національного марафону Єдині новини очільник ДніпроОВА Сергій Лисак зазначив, що на вечір 1 травня на Дніпропетровщині відновили всі системи життєдіяльності, окрім електроенергії.

За його словами, після ракетних ударів є досить великі руйнування, то ж на відновлення електропостачання фахівцям необхідно 4-5 днів.

В Міненерго також повідомили, що через ракетну атаку знеструмлена частина споживачів у Дніпрі та в області. В міністерстві зазначали, що для повного усунення пошкоджень знадобляться кілька діб.

Нагадаємо, раніше ми писали: В YASNO розповіли, чому відбуваються нарахування за світло, якщо в квартирі ніхто не проживає