На Дніпропетровщині від ворожого "Кинджалу" постраждав будинок відомої журналістки (фото)

У ніч на четвер, 22 червня, внаслідок ворожого ракетного удару по Криворізькому району суттєві ушкодження отримав будинок відомої місцевої журналістки. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від НСЖУ.

Минулої ночі ворог атакував Дніпропетровщину ракетами "Кинжал". Одна з них впала посеред вулиці, де мешкає Світлана Романенко,  головна редакторка сайту 0564.ua (Новини Кривого Рогу). 

Дивом ніхто з людей не постраждав. Але хати поруйновані сильно і посеред вулиці величезна вирва. У наш будинок прилетів шмат асфальто-бетону, пробив дах і стелю, добре, що впав у кухні, а не в спальні. Шифер побило, надворі все понівечило, рослини, сад – усе завалено шматками. Буквально вчора милувалась красою трояндового сезону, а сьогодні усе потрощено, - розповіла Світлана Романенко. 

За словами журналістки, ракета встряла посеред вулиці серед приватного сектору, і потім в землі вибухнула. Бетон, щебінь, асфальт – усе розлетілось шматтями і поруйнувало дахи людям в будинках. Вирва розміром 16×14×8 утворилась внаслідок прильоту ракети.


 
Нагадаємо, раніше ми писали, що з'явилися перші подробиці про ракетний удар по Криворіжжю.