На Дніпропетровщині від ворожого "Кинджалу" постраждав будинок відомої журналістки (фото)

У ніч на четвер, 22 червня, внаслідок ворожого ракетного удару по Криворізькому району суттєві ушкодження отримав будинок відомої місцевої журналістки. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від НСЖУ.

Минулої ночі ворог атакував Дніпропетровщину ракетами "Кинжал". Одна з них впала посеред вулиці, де мешкає Світлана Романенко,  головна редакторка сайту 0564.ua (Новини Кривого Рогу). 

Дивом ніхто з людей не постраждав. Але хати поруйновані сильно і посеред вулиці величезна вирва. У наш будинок прилетів шмат асфальто-бетону, пробив дах і стелю, добре, що впав у кухні, а не в спальні. Шифер побило, надворі все понівечило, рослини, сад – усе завалено шматками. Буквально вчора милувалась красою трояндового сезону, а сьогодні усе потрощено, - розповіла Світлана Романенко. 

За словами журналістки, ракета встряла посеред вулиці серед приватного сектору, і потім в землі вибухнула. Бетон, щебінь, асфальт – усе розлетілось шматтями і поруйнувало дахи людям в будинках. Вирва розміром 16×14×8 утворилась внаслідок прильоту ракети.

будинок журналістки постраждав від ракетного ударубудинок журналістки постраждав від ракетного ударубудинок журналістки постраждав від ракетного ударубудинок журналістки постраждав від ракетного ударубудинок журналістки постраждав від ракетного ударубудинок журналістки постраждав від ракетного удару
 
Нагадаємо, раніше ми писали, що з'явилися перші подробиці про ракетний удар по Криворіжжю.