На пляжі під Дніпром медики рятували хлопчика, який потрапив під автівку

Під Дніпром медики врятували 11-річного хлопчика, який потрапив під автівку, відпочиваючи на пляжі. Про це повідомляє Дніпроівська панорама з посиланням на інформацію від керівниці Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева.  

Все відбувалося на пляжі у селищі Карнаухівка Кам’янського району. У неділю, 23 липня, о 12:28 до центральної обласної диспетчерської Дніпра надійшов виклик про те, що  11-річний хлопчик отримав травму голови. 

На виклик прибула бригада Центральної підстанції Кам’янської станції обласного центру ЕМД та МК з фельдшером Донченко Оксаною, молодшою медичною сестрою Кологривою Людмилою і водієм Петренко Ігорем. Виявилось, що на кручі Дніпра стояв легковий автомобіль, на березі біля води відпочивали люди. Зненацька у автомобіля знімається ручне гальмо і він починає рухатись вниз з кручі, чіпляє хлопчика 11 років, який падає і отримує травму голови, - йдеться у повідомленні.

Медики встановили, що дитина отримала закриту черепно-мозкову травму та забій мозку.. Після надання невідкладної медичної допомоги дитину у важкому стані перевезли у лікарню Дніпра.

пост про врятування дитини

Нагадаємо, у Дніпрі катастрофічно не вистачає реабілітологів: кількість місць для навчання збільшена у сім разів.