Найшвидший рецепт смачного рулету. Може приготувати навіть дитина
Чудова смакота до чаю. Готуйте такі ласощі і будуть у захваті не лише ваша родина, а й усі друзі та знайомі, хто спробує цей десерт, передає Дніпровська панорама.
Інгредієнти для солодкого рулету:
яйця - 5 шт.;
цукор - 100 г;
молоко - 50 г;
вершки 33% - 100 г;
борошно - 120 г;
цукрова пудра - 50 г;
рікотта - 250 г.
Приготування солодкого рулету:
Збиваємо яйця з цукром до утворення білої густої маси з нестійкими піками. В отриманий крем додаємо молоко та продовжуємо збивати масу.
Просіюємо борошно в яєчну масу, замішуємо бісквітне тісто без грудочок. Застилаємо лист пергаментом, викладаємо тісто на поверхню і вирівнюємо.
Випікати бісквіт потрібно в духовці за 180 градусів приблизно 10-12 хвилин. Потім бісквіт відокремлюємо від пергаменту і чекаємо, поки він охолоне.
В цей час потрібно приготувати крем. Потрібно з'єднати рикотту разом із цукровою пудрою, перемішати. Далі додати|добавляти| в рикотту вершки і збити до утворення стійких піків.
Даний крем перекладаємо на остиглий бісквіт і рівномірно розподіляємо його поверхнею.
Потрібно згорнути бісквіт у рулет начинкою всередину, загорнути пергамент і прибрати в холодильник на півгодини.
Рулет можна декорувати сухофруктами та горіхами, а також шоколадом та кокосовою крихтою.
Виходить солодкий домашній рулет, який буде смачнішим за покупний.
Нагадаємо, раніше ми писали
Курча, яким пригощали під час коронації ще Єлизавети II. Легендарний рецепт