Наслідки ракетного удару по поліклініці в Дніпрі. Куди звертатись

На місці прильоту ворожої ракети у поліклініку в Дніпрі чергують комунальники, які згодом приступлять до прибирання. Як розповів голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, на момент прильоту лікарня працювала. Також постраждали ветклініка, спортивне поле, навчальний заклад та житлові будинки, повідомляє Дніпровська панорама.

Поліція розгорнула пункти для звернень громадян, постраждалих внаслідок ракетного удару 

Пункти прийому заяв та повідомлень розташовані за адресою:

  • м. Дніпро, вулиця Калинова 83 (навпроти заправної станції «Окко»)
  • м. Дніпро, вулиця Янтарна, 42

 

На даний час по місту постраждало 12 будинків ОСББ та ЖБК. На місце аварій виїхали дефектувальники, поки що налічують більше 120 вибитих вікон у квартирах та місцях загального користування станом на 13:00, але їх буде більше.

Приймають звернення громадян за телефоном: 063 340 94 77.


Що стосується роботи КП «Зооконтроль», то одразу після зʼясування місця прильоту машина виїхала та запропонувала допомогу. Працівники ветеринарної клініки вирішили закрити питання з тваринами самостійно, проте якщо виникне потреба, Зооконтроль готовий допомагати.

Щодо пошкоджень обʼєктів теплопостачання КП «Теплоенерго»:

  • у районній котельні у Лівобережній частині міста незначні пошкодження нових металопластикових склопакетів (~20 шт). Заміна була влітку після прильоту по вул. Калинова минулоріч.
  • повністю було ушкоджено вікна у 2-х тепло-розподільчих пунктах по вул. Янтарна та Калинова. Там було встановлено старі вікна, не м/п. приблизна кількість 24 штуки.

Комунікації, а саме тепломережі КП «Теплоенерго» знаходяться у епіцентрі подій, на території мед.закладу. Наразі обстеження неможливе.

Нагадуємо, якщо Ви стали свідком пошкодження зовнішніх мереж теплопостачання просимо звертатись до диспетчерської служби КП «Теплоенерго, яка працює цілодобово 

+380 (67) 440 69 01

Також про отримання травм або пошкодження майна через російську атаку, містяни можуть повідомляти на лінію «102».