Не пиріг, а золото: шарлотку більше не готую. Печу лише таку смакоту (фото)

Для любителів мучненького та смачненького розповімо простий та перевірений роками рецепт. Готувати цей смаколик саме задоволення. Записуйте та спробуйте спекти ці ласощі. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Спочатку збиваємо в глибокій мисці яйця з цукром та сіллю до повного розчинення цукрових кристалів. Додаємо молоко та олію, добре перемішуємо всі інгредієнти.
Після цього всипаємо борошно, попередньо змішане з ванільним цукром та розпушувачем, і замішуємо м'яке тісто. У тісто додаємо ягоди та акуратно їх розподіляємо.
Далі вистилаємо форму для випікання папером для випічки, виливаємо тісто і розрівнюємо його дном форми. В окремій мисці змішуємо вершкове масло з борошном і цукром, щоб вийшла крихта.

Цю вершкову крихту рівномірно розсипаємо зверху на тісто.
Випікаємо пиріг у духовці за температури 180 градусів протягом 35 хвилин.
Після закінчення часу ягоди опустяться на дно, а зверху утворюється рум'яна хрустка скоринка.
Виходить дуже смачний вершково-ягідний пиріг з хрусткою скоринкою.


пирог1пирог2пирог3пирог4

Нагадаємо, раніше ми писали

Сирна паска: рецепт без дріжджів, який підкорить ваш святковий стіл