Неймовірно соковиті та хрусткі: рецепт курячих котлет у духовці

Курячі котлети, спочатку обсмажені на сковородці, а потім запечені у духовці - це дуже смачна страва. Котлети за таким рецептом виходять неймовірно соковитими та хрусткими. Рецептом курячих котлет ділиться "Дніпровська панорама".

Інгредієнти для курячих котлет

  • Філе куряче - 600 гр
  • Вершки 20% - 150 мл
  • Газована вода - 50 мл
  • Цибуля - 3 шт
  • Вершкове масло
  • Сіль, спеції - за смаком
  • Панірувальні сухарі - за смаком

Приготування курячих котлет

  1. Цибулю почистити, порізати та обсмажити на вершковому маслі.
  2. У вершках вимочити 3 шматочки хліба.
  3. З курячого філе зробити фарш, додати цибулю та хліб.
  4. Перемішуємо руками фарш на соковиті котлети. Газовану воду додати в фарш, попередньо змішавши її з сіллю і спеціями. Секрет приготування смачних котлет: фарш на котлети обов'язково прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
  5. Панірувальні сухарі висипати в блюдо.
  6. Змочити руки холодною водою та зробити овальну котлету.
  7. Обваляти котлети в сухарях та обсмажити з кожного боку по 2 хвилини.
  8. Розігріти духовку до 180 градусів, щоб зробити котлети соковитими.
    На деко застелити пергамент, перекласти котлети.
  9. Запікати не більше 10 хвилин.

Смачного!