Неймовірно соковиті та хрусткі: рецепт курячих котлет у духовці
Курячі котлети, спочатку обсмажені на сковородці, а потім запечені у духовці - це дуже смачна страва. Котлети за таким рецептом виходять неймовірно соковитими та хрусткими. Рецептом курячих котлет ділиться "Дніпровська панорама".
Інгредієнти для курячих котлет
- Філе куряче - 600 гр
- Вершки 20% - 150 мл
- Газована вода - 50 мл
- Цибуля - 3 шт
- Вершкове масло
- Сіль, спеції - за смаком
- Панірувальні сухарі - за смаком
Приготування курячих котлет
- Цибулю почистити, порізати та обсмажити на вершковому маслі.
- У вершках вимочити 3 шматочки хліба.
- З курячого філе зробити фарш, додати цибулю та хліб.
- Перемішуємо руками фарш на соковиті котлети. Газовану воду додати в фарш, попередньо змішавши її з сіллю і спеціями. Секрет приготування смачних котлет: фарш на котлети обов'язково прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
- Панірувальні сухарі висипати в блюдо.
- Змочити руки холодною водою та зробити овальну котлету.
- Обваляти котлети в сухарях та обсмажити з кожного боку по 2 хвилини.
- Розігріти духовку до 180 градусів, щоб зробити котлети соковитими.
На деко застелити пергамент, перекласти котлети. - Запікати не більше 10 хвилин.
Смачного!