Нестерпний біль стискає серця, болить душа у всіх, хто знав Олександра. У бою загинув боєць з Дніпропетровщини

І знову гірка, непоправна втрата... Загинув боєць з Дніпропетровщини Олександр Колбун. Про це повідомляє Покровська територіальна громада, передає Дніпровська панораама.

 24 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кремінна Луганської області загинув наш земляк Колбун Олександр Олександрович.

Народився Олександр 3 жовтня 1976 року в смт Покровське. В 1983 році пішов до першого класу Покровської середньої школи. Сашко був спокійним, скромним, вихованим та порядним. З дитинства відповідально ставився до виконання будь-яких обов’язків та доручень.

У 1991 році здобув неповну середню освіту та продовжив навчання у вищому професійному училищі. З 1994 по 1996 була військова служба в армії України. Довгий час працював на підприємстві «УкрАгро».

Олександр був справжнім життєлюбом, енергійним, працьовитим, цінував кожну мить життя, був небайдужим до чужої біди, мріяв жити у мирній, незалежній країні. Саме це бажання й змусило його з перших днів війни стати на захист рідної Батьківщини.

З березня 2022 року наш захисник долучився до лав Національної гвардії України, відчайдушно боровся з ворогом та захищав кордони нашої держави. Але не судилось…

 На 47 році обірвалося життя відважного захисника, уважного сина, турботливого брата та надійного побратима для своїх військових товаришів. Нестерпний біль стискає серця, болить душа у всіх, хто знав Олександра.

Покровська громада та всі земляки у невимовному жалю низько схиляємо голови перед подвигом захисника Батьківщини, справжнього патріота рідної землі, який віддав за нашу свободу та незалежність найцінніше - життя. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого.
Доземний уклін сміливому, мужньому захиснику Олександру, пам'ять про його відвагу та відданість Україні завжди житиме в наших серцях, - пише Покровська територіальна громада.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Дружина, три доньки, батьки та два брати більше ніколи його не побачуть. Геройськи загинув боєць з Дніпропетровщини