Нікополь незламний: як живе місто на Дніпропетровщині під обстрілами та без води (Фото)

Місто Нікополь у Дніпропетровській області майже щодня потерпає від ворожих обстрілів з літа минулого року. У місті, в якому до початку повномасштабної війни налічувалося більше 100 тисяч мешканців, зараз залишається по різних оцінках від 40 до 50% населення. До регулярних обстрілів нещодавно додалася ще одна проблема - через підрив росіянами Каховської ГЕС та падіння рівня води у Каховському водосховищі, у Нікополі через це тепер проблеми з централізованим водопостачанням. Але місто живе на зло ворогам, та вірить у Перемогу - повідомляє "Дніпровська панорама".

Нікополь незламний

Нікополь меморіал

Незважаючи на те, що багато містян з дітьми тимчасово виїхали у більше безпечні місця, у Нікополі залишається ще багато маленьких та молодих українців, які намагаються жити та розважатися в умовах війни.

Нікополь магазин вода

Вода в магазинах міста є у достатньої кількості. Люди беруть або 5-літрову баклажку в одні руки, або пак води, або дві пляшки - все це організовано, без істерик та черг.

Нікополь ринок

У місті є поневічені обстрілами будинки, як приватні, так і 5-поверхівки. Деякі з них виглядають досить моторошно. Але життя триває. І нікопольчани залишаються незламними, як і усі інші українці.

Фото - Олена Сергєєва.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що оборонці з ПвК "Схід" збили над Дніпропетровщиною три дрони-камікадзе.