Пальчики оближеш. Як легко приготувати домашню рублену ковбасу
Навіть найдорожча ковбаса з магазину ніколи не буде смачніше домашньої. Рецепт, який пропонує Дніпровська панорама, має мінімум інгредієнтів, а ось задоволення буде по максимуму.
Інгредієнти
- Цибуля 2шт.
- Стегна курячі 6шт.
- Свинина 350г
- Сіль за смаком
- Лавровий лист 2шт.
- Перець горошком 7-10шт.
- Мариновані огірочки 5-6шт. (за бажанням)
- Часник 4зуб.
- Паприка 1,5 ч.л.
- Бульйон 350мл
- Желатин 10г
Приготування
- Цибулю, стегенця і ще якийсь вид м'яса порізати на шматочки, додати сіль, перець, лавровий лист і перець горошком.
- Залити окропом, варити до готовності годину-півтори. Періодично знімати пінку.
- Через друшляк процідити бульйон.
- У форми всунути зав'язані знизу пакети для запікання.
- У м'ясо додати часник, сіль, паприку. Перемішати.
- Відміряти 300-350г бульйону.
- Окремо замочити желатин, за хвилину відправити його в бульйон, нагріти і розвести у всьому бульйоні.
- Більшу частину бульйону відправити в м'ясо, залишити.
- На дно форми викласти м'ясо, огірочки, розподілити їх між собою, заповнити форму м'ясом й бульйоном. Веделкою розсунути м'ясо, щоб розподілити бульйон.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ліниві капустяні пиріжки.