Переслідування муніципальних поліцейських продовжується?

Не встигли дніпряни забути ситуацію, пов'язану з побиттям комунальної техніки під час демонтажу незаконно встановлених рекламних бордів найманими «тітушками», фізичними нападами на муніципальних поліцейських при виконанні ними службових обов'язків. І… знову історія з погрозами та переслідуваннями набула нових відтінків.

Якщо раніше, в попередньому випадку, під час демонтажів рекламних конструкцій на адресу співробітників муніципальної поліції надходили погрози фізичної розправи з ними та їх сім'ями, то зараз бандити перейшли до конкретних дій. Вчора по всьому місту розпочали демонтувати незаконно працюючи газові АЗС. Охорону громадського порядку та недоторканість комунального майна під час демонтажних робіт забезпечувало КП «Муніципальна поліція». Це було вчора, а вже сьогодні вночі, у співробітника муніципальної поліції Аліни Карташевої вкрали автомобіль марки Jeep Grand Cherokee 94 року випуску. Саме на цьому авто Аліна Карташева здійснювала бойові завдання в зоні проведення АТО.


«Зрозуміло, що така старенька машина не представляє інтересу для справжніх викрадачів. Але наймані бандити вкотре намагаються нагадати, що вони здатні на всілякі дії, аби завадити нашій роботі. Але ми, як і раніше будемо працювати в рамках діючого законодавства», - зазначається на сайті КП «Муніципальна поліція» mp.dp.ua.

Сподіваємося, що представники місцевих правоохоронних органів знайдуть не тільки авто муніципального поліцейського, а й дадуть відповіді на багато інших запитань.