Подвійна вигода: в АТБ у Дніпрі відсьогодні продають освячені паски

10 квітня на кондитерській фабриці "Квітень", яка входить до групи компаній корпорації АТБ, провели обряд освячення великодніх пасок безпосередньо на виробництві. Тож, відсьогодні 20 тисяч пасок кондитерської фабрики "Квітень" вагою 150 і 230 грамів будуть доступні покупцям на прилавках 100 магазинів торгової мережі у Дніпрі, Новоолександрівці, Обухівці, і Підгородному, повідомляє Дніпровська панорама.

паски, АТБ4паски, АТБ3

Така традиція була започаткована корпорацію під час пандемії коронавірусу, щоб люди не ризикували власним здоров’ям і могли повноцінно відсвяткувати Великдень. Під час повномасштабного вторгнення, коли безпекова ситуації в країні дуже нестабільна, в АТБ вирішили продовжити цю традицію.

Із побажанням Миру, Злагоди і якнайшвидшої Перемоги для кожної української родини наші освячені паски вже сьогодні з’являться у супермаркетах АТБ, - розповів директор з виробництва кондитерської фабрики "Квітень" Андрій Курінний.

Начальник відділу якості харчових продуктів кондитерської фабрики "Квітень" Галина Ліннік розповіла, що паски з року в рік випікаються згідно з встановленою рецептурою, яка дуже подобається споживачам. І найголовніше – в кожну паску працівники підприємства вкладають частинку своєї душі.

Ми використовуємо тільки натуральні продукти найвищої якості. Тому і термін реалізації пасок біля двох тижнів. Пекти будемо до п’ятниці, 14 квітня. Замовлень дуже багато. Всього плануємо виготовити до 80 тис. виробів, – розповіла вона.

Протоієрей Дніпровської Єпархії Православної Церкви України Іван Лопушанський, який провів обряд освячення пасок, відмітив, що споживання саме освячених продуктів на Великдень є дуже важливим.

Вже цього тижня ми будемо відзначати найбільше християнське свято – Світле Христове Воскресіння. Це є Перемога життя над смертю, добра над злом, правди над кривдою. Я бажаю усім нам, щоб Господь дарував нам Перемогу, а люди, які споживатимуть ці освячені паски, мали здоров’я і Боже благословення, – сказав він.

паски АТБ1паски, АТБ5