Покинута амбулаторія на Петра Калнишевського у Дніпрі. Чому люди стараються її оминати (Відео)

У Дніпрі в Індустріальному районі мешканці покинуту будівлю колишньої амбулаторії називають притоном та жахалкою для дітей. Сьогодні тут можна побачити сміття, сморід та побиті вікна. Мова йде про будівлю, що на Калнишевського. Як бачите з відео споруда вже не перший рік притягує до себе безпритульних, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV.

Що тут відбувається, чому споруда, що була зведена для поліпшення життя та здоров’я людей, перетворилась на осередок небезпеки? ей, перетворилась на осередок небезпеки?

Як кажуть люди, цю покинуту територію тут стараються оминати.

За словами Ганни, яка живе в цьому районі, на початку була амбулаторія, її переселили в інше місце. Вона зараз функціонує.

Але на якийсь час будівлю залишили без нікого — без охорони і якогось персоналу. І за ті пів року рознесли усе, що було — металевий паркан, дах, вибили вікна, винесли батареї. Хотілося, щоб тут був порядок, - розповіла Ганна.

За словами Даниїла Селіна, директора КП «Міські активи» ДМР, будівля за адресою: проспект П.Калнишевського, 31а  знаходиться у власності територіальної громади міста Дніпра. Вона була передана у 2022 році в оренду фізичній особі і, відповідно до договору оренди, орендар мав би підтримувати належний стан будівлі.

Ми неодноразово зверталися з тим, щоб він там навів порядок. Але через агресію рф, він не може навести порядок, тому на теперішній час проводиться робота з приватизації даного об’єкта шляхом продажу через аукціон.

Після аукціону новий власник будівлі має відкрити на цій території лікарню.

Нагадаємо, раніше ми писали

Техники волшебства. Как в Днепре поправить "настройки" организма и победить паническую атаку