Політтехнолог Гайдай розкритикував "активіста" з Дніпра Селіна, який шукав зраду та розповсюдив фейк проти Філатова

Політтехнолог Сергій Гайдай розкритикував "громадського діяча" з Дніпра Дениса Селіна, який розповсюдив у мережі інформацію про те, що міський голова Борис Філатов, ніби то, придбав елітне авто. А після того, як мер заявив про наклеп та висловив намір звернутися до суду, Селін свій допис видалив. Також він почав видаляти і критичні коментарі зі звинуваченнями у розповсюджені фейків. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Причини є тількі дві, якщо чесно. Перша причина - це дурість, недостатньо інтелекту у людини. Їй подобається хайпувати, їй здається, що коли є потужна людина, на яку всі дивляться, а він тут, якого мало хто знає, скажемо так, зловить цю людину на злочині, звинуватить, людина буде відповідати, він кайфує від цього. Це дурість така. Друге - це замовлення. На жаль, люди при владі - це люди, які постійно змушені боротися за свою репутацію. А я знаю трошки Дніпро, хоча я киянин, там є достатньо тих, хто не любить Філатова. Це стосується колишнього криміналітету та тих, кому не подобається, що влада не в їхніх руках, а у команди Філатова, і тому вони можуть таке замовляти, - розповів Сергій Гайдай.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто такий Денис Селін та як він пов'язаний з кримінальним авторитетом Наріком (Олександром Петровським).