Помер наш колега. На Дніпропетровщині не стало заслуженого журналіста України Анатолія Коваленка

На Дніпропетровщині пішов з життя заслужений журналіст України, ветеран журналістики Дніпропетровщини Анатолій Іванович Коваленко. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на скорботне слово правління Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Колеги висловили щирі співчуття відповідальному секретарю Дніпропетровської обласної організації НСЖУ Світлані Кононенко-Юровій з приводу непоправної втрати її батька.

Анатолій Іванович Коваленко пройшов шлях від кореспондента газети «Сільське життя» до головного редактора газет «Рідний край», «Самара», «Лава». Працював заввідділом у газеті «Популярні відомості» і власкором Всеукраїнської газети «Голос Донбаса». Журналістський стаж налічує майже 50 років, загальний – більше 62-х років.

28 років працював головним редактором газети НПГУ «Лава», відстоював права трудящих шахтарів. Читачам і колегам він запамʼятався як досвідчений журналіст-професіонал, майстер слова, щирий, добрий, працелюбний.

Окрім цього Анатолій Іванович написав і видав 8 книг про життя трудівників Павлоградщини. Нагороджений рядом орденів і відзнак, - відзначають в НСЖУ.

ветеран журналіст

Редакція Дніпровської панорами висовлює співчуття відповідальному секретарю Дніпропетровської обласної організації НСЖУ Світлані Кононенко-Юровій з приводу смерті батька й нашого колеги Анатолія Іванови0ач Коваленка.

Нагадаємо, раніше ми писали: Працює біологічна зброя: у Дніпрі знайдено шкідника для боротьби з амброзією (фото)