Хочу помститися за вбитих рашистами батька і брата. Чоловік з Дніпра записався до Гвардії наступу

Спільна мета українців – вигнати ворога з нашої землі, звільнити усі загарбані окупантами території. Мешканці Дніпропетровщини щодня поповнюють лави штурмових бригад Гвардії наступу. У кожного добровольця існує і своя особиста мотивація, передає Дніпровська панорама з посиланням на сайт Дніпропетровської ОДА

доброволець

У добровольця  Станіслава дуже міцна причина для рішення піти на фронт.Чоловіку 47 років. Він родом з Миколаєва, вже понад 15 років мешкає у Дніпрі. Розповів, що 2014-го в Іловайську у нього загинув батько. Нещодавно на Херсонщині – рідний брат.

Він потрапив у полон і його там жорстоко вбили… Бо брат завжди казав, що з України, пишався цим. Я хочу помститись за життя найрідніших людей. А ще – за мамині сльози. Не можу бачити, як вона плаче, – наголосив Станіслав. 

доброволець

Він додав, що працює на підприємстві з виробництва медичних бахіл та халатів. Має навички снайпера. Запевняє, що на передовій буде корисним.

Його вибір – підрозділ «Азов». Кандидат вже заповнив анкету. Наступним етапом проходитиме військово-лікарську комісію.

Хочу до сильних, мужніх та незламних. «Азов» – моє друге ім’я. Якщо вийде, спробую потрапити у Бахмут – допомогти нашим хлопцям. Сподіваюсь, так і буде, – сказав доброволець. 

доброволець 3

Більше про набір до підрозділів – на сайті storm.mvs.gov.ua.

Раніше ми писали про: Без батька залишилася донька. У Бахмуті загинув гранатометник бригади Холодний Яр з Дніпропетровщини