Є все необхідне для ліквідації аварійних ситуацій у будинках. Як у Дніпрі працює міська аварійна служба (Фото)

У Дніпрі 20 квітня директор департаменту житлового господарства міської ради Владислав Грицай проінспектував роботу диспетчерської міської аварійної служби та її готовність до різних екстрених ситуацій. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу Дніпровської міськради.

Міська аварійна служба у Дніпрі працює цілодобово. Щодо ситуацій, пов’язаних із внутрішньобудинковими комунікаціями, мешканці можуть одразу звертатися як онлайн (https://hotline.dniprorada.gov.ua/), так і за телефоном диспетчерської: 736-10-02.

Грицай Днепр

"Оператори приймають, обробляють заявки від мешканців, контролюють їхнє виконання. На карті в режимі онлайн можна спостерігати пересування машин аварійної. Яка з них ближче до адреси звернення, ту й направляють, аби якнайшвидше усунути аварію. Також перевірив готовність аварійної до різних екстрених ситуацій. Переконався у наявності матеріалів щодо електрики та сантехніки. Труби, рубильники, запобіжники, лампи тощо — все це є, аби ліквідувати аварійні ситуації. Окрім того, ремонтні бригади продовжують виконувати й планові роботи, зокрема готувати будинки до наступного опалювального сезону", – зазначив  Владислав Грицай. 

Материалы аварийная службаМатериалы Днепр

Водночас керівниця міської аварійної служби Ірина Румянцева розповідає:

"На аварійні ситуації виїжджаємо в будинки комунальної власності по всьому місту, а планові роботи виконуємо в усіх районах, окрім Індустріального та Соборного (їх планово обслуговує комунальне підприємство «Жилсервіс-14»). Окремо є аварійні та ремонтні бригади. Вони укомплектовані усіма необхідними інструментами, обладнанням, аби усунути ту чи іншу проблему в будинку. Загалом у нас працює близько 350 осіб (сантехніки, електрики, зварювальники)". 

Диспетчерська аварійної служби

За словами старшої диспетчерки міської аварійної служби Дарини, у середньому за день находить близько 150 звернень щодо аварійних ситуацій:

"У кол-центрі приймаємо звернення від містян щодо проблем з каналізацією, водо-, електропостачанням тощо. Словом, щодо проблем із внутрішньобудинковими комунікаціями. На усі заявки реагуємо".
 

Трубы ДнепрЛампочки Днепр

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі наводять лад на зупинках громадського транспорту.