Популярний тату-майстер з Дніпра став одним з найдосвідченіших бойових інструкторів (фото)

Боєць 128-ї окремої бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Микита, відомий тату-майстер з Дніпра, який став добровольцем у перші дні війни, зараз лікується після важкого поранення. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

У мирному житті Микита був успішним тату-майстром. Він працював у тату-салонах Дніпра і Києва, і його роботи були відомі своєю оригінальністю та майстерністю. Є татуювання й на його тілі, зокрема пакетик чаю на руці. У дружини Микити - такий самий. Коли пара береться за руки, нитки цих пакетиків переплітаються одна з одною.

Коли почалася війна, Микита не сумнівався у тому, що треба робити. Він прийшов добровольцем у перший же день створення 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Навряд чи і він сам думав, що з цивільної людини перетвориться на фаната військової справи, який оволодіє ледь не всіма видами озброєння, що колись потрапляло в бригаду.

Кожну вільну мить Микита витрачав на воєнну освіту. За рік він став бойовим інструктором, а потім і отримав додаткову підготовку у Британії.

Єдине, що він категорично відмовився робити - це бити під час служби нові тату. Каже, що якби хотів працювати тату-майстром, то залишився б у цивільному житті, але обрав шлях воїна, і буде йти по ньому до самої перемоги, а вільний час краще присвятити бойовій підготовці.

Наразі Микита лікується після важкого поранення. Разом з побратимами він на милицях прийшов до музею 128 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ у Дніпрі, де відтворене перехрестя, з якого почався бойовий шлях його підрозділу.

Я обов'язково повернуся. Шлях до мирного життя проходить лише через Перемогу, - каже Микита.

Справа Миколи - це приклад того, як звичайні люди, які займалися мирною діяльністю, можуть стати справжніми героями в час війни. Він надихає багатьох українців на боротьбу за свою країну.

тату-майстер став інструктором з бойової підготовкитату-майстер став інструктором з бойової підготовки.jpg1тату-майстер став інструктором з бойової підготовки.jpg2тату-майстер став інструктором з бойової підготовки.jpg3

Нагадаємо, раніше ми писали, що проектувальник меблів з Дніпра рятує побратимів на фронті та мріє після війни працювати фельдшером швидкої допомоги.