Поспішайте поласувати. Запіканка з молодої капусти
Поки ще є на прилавках молода, ніжна капуста, пропонуємо насолодитися дієтичною запіканкою цього овочу.
Інгредієнти:
Молода капуста (стара не підходить) – 300 -500 г
Сметана – 3 ст. л.
Яйце - 3 шт.
Крохмаль – 3 ст. л.
Борошно – 3 ст.л.
Твердий сир – 50 г
Часник – 1 зубчик.
Розпушувач - пів ч. л.
Сіль, перець, зелень – за смаком.
Рослинна олія для змащування.
Приготування:
Капусту порізати, посолити, зробити легкий масаж. Змастити форму олією і викласти капусту.
Змішати решту інгредієнтів до однорідної маси, вилити у форму. Зверху посипати тертим сиром. Поставити у духовку на 180 градусів на 20 хвилин.
Ніжна, запашна запіканка готова. І гаряча, і холодна - це просто смакота.
Раніше ми писали Два рецепти оригінального варення з м'яти. Незамінне при застуді