Прийдуть з мочалками. У Бердянську на Азовському морі працює аквапарк

Бердянський аквапарк не встиг відкритись, як вже через декілька днів підвищів ціни майже вдвічі. Як розповідає місцева окупаційна влада, аквапарк не встигли відкрити на початок курортного сезону з міркувань безпеки. Проте місцеві жителі без зайвого захоплення відреагували на ініціативу загарбників. Бажаючих прийти сюди, щоб навіть помитись - вкрай мало, повідомляє Дніпровська панорама.

Цивільні зазначили, що у непідконтрольному Україні місті Бердянськ досі існують проблеми з водопостачанням, а деякі побутові споживачі цілодобово сидять без води. Але навіть така ситуація не зупинила окупантів. Деякі користувачі пригрозили загарбникам прийти із мочалками на відкриття аквапарку, щоб хоч тут помитись як слід, бо зробити це у власній ванні вони не можуть - бо то немає води, то біжить з крану "чорне пиво". Бердянці кажуть, що ще трохи і у них увірветься терпець та купатись вони йтимуть до аквапарку безкоштовно зі своїми мочалками.

аквапарк у Бердянську

Квитки на аквапарк у Бердянську злетіли в ціні

Для порівняння, ціни до аквапарку в Бердянську сьогодні ось такі. Щоправда, після відкриття ціна на відвідування через кілька днів зросла. Дивіться на власні очі - було і стало. 

аквапарк у Бердянську

Вода брудна й вонюча

Бердянці плюються, такого нахабства вони ще не бачили: сервіс жахливий, половина гірок не працює, вода - брудна та вонюча, технічний стан атракціонів - небезпечний.

Працівники аквапарку розводять руками, та анонімно кажуть, що за відкриття, яке доречі не планували, тепер повинні дуже багато занести гауляйтерам. Комунальні підприємства міста надавали послуги по наведенню ладу перед відкриттям, а за це колаборанти запросили занести їм готівкою значну суму.

Цікаво, що наприклад у окупованому Криму ціни на аквапарк навпаки знизили, зробивши знижку для місцевих. Зараз там дорослий квиток - 1500 для приїжджих та 1150 для місцевих; дитячий - 1200 та 900 відповідно.

Що сьогодні відбувається в окупованому Бердянську

Порожнім і сумним виглядає на початку серпня окупований Бердянськ. Саме таким від був і торік і протягом всього літа 2023. До 2022 року в цей час курортним містом гуляли туристи, працювали аквапарк, дельфінарій та колесо огляду. Зараз місто порожнє. На бердянській набережній фактично немає людей, а пляжі порожні.

А на третьому міському пляжі в Бердянську, де раніше яблуку ніде було впасти, зараз тиша, купа вільного місця. Відпочиваючих дуже мало.

«Колесо «мертве», хоч кабінки повісили ще у квітні. Може воно і працює, але просто немає людей. Працюють усі гральні автомати, якісь дрібні гойдалки. Народу немає, можна сказати взагалі. На пляжі також практично нікого. Не поспішають до моря й місцеві жителі, бо то вибухи, то орки, то колоборанти вивідують усе й доносять. Після вибухів у порту місцеві якщо й виходять купуватись, то вкрай рідко», — кажуть мешканці окупованого міста.

При цьому в Азовському морі вже є медузи. Також місцеві жителі повідомляють, що у місті багато комарів. Їх розплодилась нейовірна кількість - так багато, як ніколи раніше. Бо комарями ніхто не займається, а за роки війни вони всигли тут відчути себе справжніми "королями-кровососами".

Нагадаємо, раніше ми писали

У Бердянську на Азовському морі процвітає новий вид бізнесу