Прикрив собою побратимів і врятував їхні життя. Рідні просять підписати петицію про присвоєння Героя Віталію Троцику з Дніпропетровщини

Мешканців Дніпропетровщини та всіх небайдужих рідні просять підписати петицію про присвоєння звання Героя України посмертно Віталію Троцику. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Віталій Троцик з Кривого Рогу Дніпропетровської області працював на Арселорі, він не був одружений. В рідному Кривому Розі його багато хто знає, як прихильника шахів.

Він був найкращим братом на світі. Хоча своїх дітей в нього не було, та він був для племінника і племінниці і татом і братом, і дядею, і найкращим товаришем.

У Віталія ще залишилась мама, яка дуже хвора, він був найкращим сином, з великою любов'ю відносився до неї. Як пережити втрату, рідні не знають. Він був для родини як сонечко, яке хотіло всім допомогти, підтримати.

Сестра полеглого захисника з Кривого Рогу Віталія Троцика просить підписати петицію про присвоєння її брату звання Герой України посмертно.

Наш земляк став на захист держави з перших днів війни. Служив гранатометником механізованого батальйону військової частини А7014. 

7 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання в Макіївці Луганської області криворіжець прикрив собою побратимів, тим самим врятував їхні життя, а сам загинув від кулі снайпера. 

Віддати шану полеглому герою та проголосувати за петицію можна за цим посиланням. 

кусо

Нагадаємо, раніше ми писали

"Про таких кажуть душа компанії»: загинув солдат з Дніпропетровщини Сергій Вичужанін