Присвятив себе роботі на благо рідного міста. У Дніпрі попрощаються з відомим комунальником

17 березня пішов з життя заступник голови адміністративної комісії Дніпровської міської ради Олексій Васильович Качура. Про це повідомили на сайті міської ради Дніпра, передає Дніпровська панорама.

качура

Він присвятив себе роботі на благо рідного Міста, і залишив по собі понад пів століття досвіду. Був ініціатором створення управління житлового господарства мерії Дніпра та тривалий час очолював його. Двічі обирався депутатом міської ради та працював в її виконавчих органах.

Мав низку державних нагород, але ніколи не хвалився ними. Бо знав, що працює не заради відзнак.

Олексій Васильович назавжди залишиться в нашій пам’яті як добра і щира людина. Добрий друг і мудрий порадник. Приклад самовідданості в роботі і вмінні долати на цьому шляху будь-які труднощі. Навіть, коли важко самому.

На жаль, хвороба обірвала його життя всього за два тижні до 76-ліття. Як раз напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства, відзначення якого за цей рік повномасштабної війни з рф набуло нового значення. Ставлення до нього змінили всі ті, хто попри втому, холод чи літню спеку без вихідних, а подекуди і просто відпочинку, невтомно робить свою справу. Бо знає, що цього від них чекають тисячі їхніх земляків.

Олексій Васильович пишався своїми колегами. А самі вони вважали його прикладом для себе.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Олексія Качури, - йдеться в некролозі.

Церемонія прощання відбудеться 18.03.2023 об 11:00 у приміщенні Дніпровського академічного театру (пр. Дмитра Яворницького, буд. 97).

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття з приводу втрати рідним та близьким Олексія Качури.

Нагадаємо, раніше ми писали: Задля безпеки містян. У Дніпрі комунальники зрізають аварійні дерева та сухі гілки (Відео)