Простіше не буває. Кабачковий рулет із грибами
Кожна господиня хоча б раз стикалася з необхідністю переробити велику кількість кабачків. Задача буде простіще, якщо застосувати рецепт приготування кабачкового рулета із грибами. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Кабачки 2 шт. (570 г)
- Яйця 2 шт.
- Борошно 4 ст.
- Сіль за смаком
- Розпушувач 1 ч.л.
- Перець за смаком
- Кріп 2-3 гілочки
- Цибуля, морква по 1 шт.
- Гриби 300 г
- Сир 50 г
- Сметана 2 ст.
Приготування
- Кабачки дрібно натерти, посолити, дати постояти. Віджати сік.
- Змішати кабачки з борошном, розпушувачем, яйцями, кропом, поперчити.
- Тісто вилити на лист з пергаментом, розподілити і спекти при 180 градусів 20-25хв.
- Цибулю з морквою пасерувати на олії.
- Гриби порізати дрібно, смажити без олії до випаровування рідини.
- Посолити, додати овочі, томити 10хвилин.
- Корж звільнити від пергаменту, згорнути, остудити.
- Гриби та овочі остудити.
- Розгорнути корж, розподілити начинку, не доходячи 2-3см до краю, на зовнішній край посипати сир, згорнути, покласти на противень швом вниз.
- Торці рясно змастити сметаною.
- Посипати тертим сиром і поставити до духовки до розплавлення сиру на 5-7 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати твердий сир в домашніх умовах.