Простіше не буває. Кабачковий рулет із грибами

Кожна господиня хоча б раз стикалася з необхідністю переробити велику кількість кабачків. Задача буде простіще, якщо застосувати рецепт приготування кабачкового рулета із грибами. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Кабачки 2 шт. (570 г)
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно 4 ст.
  • Сіль за смаком
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Перець за смаком
  • Кріп 2-3 гілочки
  • Цибуля, морква по 1 шт.
  • Гриби 300 г
  • Сир 50 г
  • Сметана 2 ст.

Приготування

  • Кабачки дрібно натерти, посолити, дати постояти. Віджати сік.
  • Змішати кабачки з борошном, розпушувачем, яйцями, кропом, поперчити.
  • Тісто вилити на лист з пергаментом, розподілити і спекти при 180 градусів 20-25хв.
  • Цибулю з морквою пасерувати на олії.
  • Гриби порізати дрібно, смажити без олії до випаровування рідини.
  • Посолити, додати овочі, томити 10хвилин.
  • Корж звільнити від пергаменту, згорнути, остудити.
  • Гриби та овочі остудити.
  • Розгорнути корж, розподілити начинку, не доходячи 2-3см до краю, на зовнішній край посипати сир, згорнути, покласти на противень швом вниз.
  • Торці рясно змастити сметаною.
  • Посипати тертим сиром і поставити до духовки до розплавлення сиру на 5-7 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати твердий сир в домашніх умовах.