Простіше не буває: ніжні курячі котлети за 15 хвилин у блендері

Забудьте про складні рецепти та довге вимішування фаршу! Цей рецепт – справжня знахідка для зайнятих господинь. Просто збийте всі інгредієнти в блендері, посмажте – і насолоджуйтесь ніжними та соковитими котлетами, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 шт. (300 г).
Варена картопля – 1 велика шт.
Цибуля (червона або звичайна) – 1/2 шт.
Яйце – 1 шт.
Борошно – 1 ст. ложка.
Сіль, паприка, чорний мелений перець – за смаком.
Часник – за бажанням.


Приготування

  1. Збити всі інгредієнти в блендері. Сформувати котлетки.
  2. Обсмажити їх на рослинній олії з двох сторін по 3-4 хвилини. Подаємо з улюбленими соусами.

Також раніше ми писали Смакота з першої ложки. Крабовий салат, який здивує гостей за новорічним столом