Пухкі пампушки на кефірі: секрет ідеального тіста

Хрусткі ззовні, неймовірно м'які всередині, ці пампушки на кефірі стануть справжньою окрасою будь-якого столу. Простий рецепт, мінімум інгредієнтів - і ось ви вже ласуєте ароматними пухнастими кульками, які неодмінно здивують вас своїм смаком, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Борошно - 500-600 г;
Кефір - 500 мл;
Сода - 1 ч. л. без гірки;
Сіль - 0,5 ч. л.
Цукор - 1 ч. л.
Олія - 2 ст. л.

Приготування

  1. З'єднайте всі інгредієнти та замісіть м'яке тісто. Дайте йому трохи відпочити.
  2. Розділіть тісто на невеликі кульки, зробіть у центрі кожної дірочку.
  3. Обсмажте пампушки на розпеченій олії з обох боків до золотистого кольору.
  4. Подавайте пампушки гарячими, посипавши цукровою пудрою, медом або варенням.

Також раніше ми писали Хот-дог "Експрес": рецепт для тих, хто не любить довго готувати